I. Kanto g. 17-7, LT-92241 Klaipėda
Susisiekite telefonu: +370 46 360444

Juridinės

Jei ketinate priimti strateginį verslo sprendimą ar norite gauti teisinį patarimą, siekiate sudaryti sandorį ar įvertinti bei sumažinti verslo riziką, jei Jūsų verslas kenčia nuo laiku neatsiskaitančių skolininkų arba tiesiog pasiklydote teisės labirintuose ir negalite rasti sprendimo,  kreipkitės į mus ir mes suteiksime Jums kvalifikuotą teisinę konsultaciją bei kitas teisines paslaugas.

Mes suteiksime Jums profesionalią teisinę pagalbą, Jūs sumažinsite verslo riziką, išspręsite nemokių klientų dilemą ir kitas, Jūsų verslą užgriuvusias teisines problemas.

Įmonių ir verslo atstovų interesų gynimas

Bendradarbiaudami su advokatų  kontora, atstovaujame ir giname įmonių interesus santykiuose su verslo partneriais, klientais, valstybės institucijomis. Konsultuojame įmonių teisės, mokesčių teisės, civilinės ir komercinės teisės, draudimo teisės, darbo teisės, šeimos teisės ir kitų teisės sričių klausimais.

Teisinių dokumentų rengimas ir analizė

Bendradarbiaudami su advokatų  kontora, rengiame ir analizuojame visų rūšių sutartis. Teikiame sutarčių projektų vertinimą. Rengiame procesinius ir kitus teisinius dokumentus (pretenzijas, skundus, prašymus ir pan.). Vykdome nuolatinį teisinį įmonių aptarnavimą: valdymo dokumentų rengimas, darbo sutarčių ir su darbo santykiais susijusių dokumentų paruošimas, kitos privalomos teisinės dokumentacijos (žurnalų, registrų paruošimas ir komplektavimas).

Teisinės konsultacijos

Bendradarbiaudami su advokatų  kontora, teikiame teisines konsultacijas įmonėms ir verslo atstovams įmonių teisės, mokesčių teisės, civilinės ir komercinės teisės, draudimo teisės, darbo teisės, šeimos teisės ir kitų teisės sričių klausimais. Vykdome nuolatinį teisinį įmonių aptarnavimą.

Įmonių atstovavimas ir teisinis aptarnavimas

Bendradarbiaudami su advokatų  kontora atstovaujame teismuose, vykdymo procese ir rengiame procesinius dokumentus. Atstovaujame ir giname akcininkų, įmonių vadovų, darbdavių interesus. Vykdome nuolatinį teisinį įmonių aptarnavimą.